Informatie Twinkelbell kindersieraden Contact Twinkelbell kindersieraden Winkelwagen
Gratis bezorgd binnen Spijkenisse
Kindersieraden en kinderkralen van Twinkelbell

Nieuw 2021

Een nieuw jaar komt eraan. Daarmee is het tijd voor veranderingen.
Jullie hebben vast meegekregen dat de verbouwing van mijn nieuwe huis en winkel, eindelijk klaar is. De bekende kralenkasten zijn natuurlijk mee gegaan. Daarbij maakten we kasten voor wat voorraad. Eindelijk alles binnen handbereik. Handig te pakken en sneller bij te vullen.
De winkel is daarmee zo ver ingericht dat hij te gebruiken is. De foto´s houden jullie tegoed als alles helemaal netjes is.

Hoewel het uiteindelijk alles waard zal zijn... is het ook wat veel geweest. Jullie herkennen vast dat het goed gaat zolang je bezig blijft. Maar je jezelf uiteindelijk voorbij rent. Ik leer niet heel snel, dus het kost een paar keer voordat ik besluit dat het anders moet.
Ik wil in het nieuwe jaar wat tijd maken om te zien hoe mooi alles geworden is. Mijn eigen plekje te vinden en thuis te maken. Nieuwe dingen voor de winkel maken die al heel lang klaar liggen. Een andere, iets verstandigere kant op.

Daarmee kom ik op de eerste verandering. Zoals een aantal van jullie wel weten heb ik de afgelopen 7 jaar naast deze site, de LittleBead groothandel gehad. Het bijhouden van 2 websites is veel werk.
Daarom heb ik besloten de groothandel iest aangepast, terug te verhuizen naar Twinkelbell.
Vanaf nu zijn er de grootverpakkingen. Iets meer hoeveelheid, voor een voordeligere prijs. Je hebt hier geen kvk inschrijving meer voor nodig en er is ook geen minimum orderbedrag.

Blijft alleen nog over jullie een heel gelukkig en gezond 2021 te wensen.
Wees een beetje lief voor elkaar

Met liefs,
Samanta