Informatie Twinkelbell kindersieraden Contact Twinkelbell kindersieraden Winkelwagen
Gratis bezorgd binnen Spijkenisse

Kindersieraden en kinderkralen van Twinkelbell
Kindersieraden met naam
Lang geleden begon alles met de eerste kindersieraden collectie. Kinderarmbandjes en kinderkettingen in frisse en soms onverwachte kleuren met vrolijke hangers. Gemaakt om altijd een glimlach op kleine gezichtjes te toveren!
Deze kindersieraden collectie is in de loop van de tijd uitgebreid met naamsieraden. Dezelfde fris gekleurde vrolijke ontwerpen, met een naam erin verwerkt om ze nog persoonlijker te maken. Alle kindersieraden met naam worden gemaakt van acryl kralen. Daardoor zijn ze licht van gewicht en fijn te dragen zijn door verschillende leeftijden. Ze worden op maat gemaakt en de bedel kan altijd naar eigen wens worden toegevoegd. Ook als je een andere wilt dan in een ontwerp afgebeeld staat.
Er zijn zoveel mogelijkheden in naamsieraden, dat ze onmogelijk allemaal af te beelden zijn. Wil je een bestaand ontwerp aanpassen, mail dan gerust even om te overleggen. Zodat het sieraad zoveel mogelijk naar wens kan worden samengesteld.

Alle naamarmbandjes en naamkettingen worden verpakt als kadootje. Wil je een pakketje meteen als kado laten verzenden, geef het dan even aan zodat er een briefje bij kan worden gedaan.
  • HandmadeNaar wens gemaakt
  • Snelle verzending Snelle verzending
  • Klantenservice Persoonlijk contact
  • Nieuwsbrief Nieuwsbrief