Informatie Twinkelbell kindersieraden Contact Twinkelbell kindersieraden Winkelwagen
Gratis bezorgd binnen Spijkenisse
Kindersieraden en kinderkralen van Twinkelbell
Informatie

Twinkelbell is een kindersieraden merk met fris gekeurde sieraden en accessoires met vrolijke hangers.
Zilverkleurige wens sieraden en Always in my heart sieraden, die ook geschikt zijn voor dames. Veel van de Twinkelbell sieraden en accessoires hebben een speciale wens bij zich,zoals Liefde, Vriendschap en Geluk. In meerdere collecties is het mogelijk een naam in de kindersieraden, dames sieraden en accessoires te verwerken.

Alle sieraden maak ik met veel zorg, liefde en vrolijke kleuren. Zo hoop ik dat ze een glimlach toveren op kleine gezichtjes.

Om dat te bereiken maak ik de sieraden graag zoveel mogelijk naar wens. Met de jaren heb ik zoveel materialen verzamelt, waar zoveel moois mee gemaakt kan worden, dat ik onmogelijk alle opties in de webwinkel kan laten zien. Hoewel ik dit wel altijd graag blijf proberen. Heb je dan ook een idee dat je niet meteen terug ziet, of wil je een ontwerp aanpassen met wat andere kralen of kleur samenstelling, vraag me dan gerust naar de mogelijkheden.

Alle kindersieraden worden gemaakt van licht gewicht acryl kralen. Die mooi gedetailleerd en netjes afgewerkt zijn. Door dit lichte gewicht dragen de sieraden fijn voor verschillende leeftijden dametjes. De wens en dames sieraden worden gemaakt van nikkelvrij materiaal.Alle sieraden worden als kado verpakt. Wil je een sieraad meteen naar de ontvanger laten verzenden, laat het me dan even weten. Dan doe ik er een kaartje bij met je groeten en eventuele boodschap.

Bij de links hierboven vind je wat meer informatie over de webwinkel, het bestellen, betalen en verzenden.
Wil je nog iets weten, neem dan gerust contact op met al je vragen. Ik beantwoord ze heel graag.

Veel plezier met rond kijken.

Liefs, Samanta